dijous, 11 de desembre de 2014

caneló d'ànec amb poma caramelitzada

ingredients per 4 persones:
1 paquet de pasta de lasanya
200 gr de filet d'ànec
1 ceba petita
1 poma Golden
1 cullerada de sucre
50 gr. de mantega
oli d'oliva verge
sal i pebre
ingredients per la beixamel de ceps:
1/2 de litre de llet
50 gr. de mantega
2 cullerades de farina
1 culleradeta de pols de ceps
Prepració:
Fer la beixamel amb els ingredients indicats i reservar.
Salpebrar els filets d'ànec i tallar-los a daus grans. Sofregir la ceba tallada petita afegir-hi els daus d'ànec i deixar-ho rostir uns deu minuts, passar la carn per la picadora i barregar-la  amb tres o quatre cullerades de beixamel i reservar-ho.
Pelar la poma, treure-li el cor i tallar-la en daus petits. Saltejar-la en una paella amb la mantega i quan ja estigui daurada, afegir-li el sucre. Deixar que es caramelitzi una mica i reservar.
Bullir la pasta segons les indicacions del paquet.
Farcir els canelons amb la carn preparada repartint una cullerada de poma caramelitzada per damunt de la carn abans de  tancar el caneló. 
Muntar el plat posant un rajolí de crema balsàmica en a la base del plat, col·locar el caneló a sobre i cobrir-lo amb la resta de la beixamel.