dissabte, 31 de gener de 2015

Convidat d'honor


Ja tornem a tenir al nostre aventurer entre nosaltres. Feia dos anys, dos mesos i deu dies que havia marxat a fer les amèriques i ja feia tems que el trobavem a faltar. Tots estem d'allò més contents de la seva tornada, ja que desprès de multitud d'aventures, d'aquelles per escriure un llibre, ha tornat a casa sa i estalvi. Segons ens ha explicat, hi ha hagut de tot, bons i mals moments. Entre els bons s'ha fartat de llagosta. Però el primer que ha demanat al arribar a casa ha estat poder tastar un altre vegada els menjars cassolans, amb sabor típic de la nostra terra i que sempre tant li han agradat.
Per complaure'l li hem fet unes mongetes amb ventre de porc amb una barreja de bolets. 
La Dolors, l'Inge l'Eduard i jo, no tornavem de fer una llarga estada al Carib, però com si  hi haguéssin estat. Hem vist el cel a l'hora de menjar-les. Estaven per llaper-s'hi els dits.
La Dolors va aprendre aquesta recepte de la Mariana, la seva sogra que en pau   descansi, i com alumna aventatjada que era, les ha cuinat de forma magistral.