dijous, 15 de gener del 2015

Sopa de pescadors

Ingredients:
1 cap de rap
300g de peix de roca
8 llagostins
3l d'aigua aprox.
150g arròs
2 cebes
2 tomàquets
1 fulla de llorer
4 grans d'all
25g d'avellanes torrades
1 ramet de julivert
oli i sal
Preparació:
Pelar la ceba i tallar-la a daus, separar els caps dels llagostins i pelar-los i reservar les cues.
Sofregir els caps i les pells dels llagostins juntament amb la ceba i aixafar els caps per treure'ls-hi el suc. Afegir-hi un raig de conyac i deixar-ho evaporar. Posar-hi el tomàquet i dos grans d'all i el peix tallat a trossos, deixar-ho coure tot junt uns 30 minuts. i colar-ho en altre olla.  
Fer la picada, afegir-la a l'olla i deixar-ho bullir 5 minuts més. 15 minuts abans de servir la sopa, fer bullir l'arròs i 5 minuts abans d'apagar el foc incorporar les cues dels llagostins. Abans de servir-la ficar  els trossets de peix que haurem separat de les espines.   

1 comentari:

les receptes que m'agraden ha dit...

Una sopa per llepar-se els bigotis! Us he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
Una abraçada!