dissabte, 31 de gener de 2015

Ventre de porc amb mongetes i bolets

Ingredients:
Un ventre de porc
1 ceba
1 tomàquet
nyora en pols
1 got de vi blanc
400 g de bolets variats
oli d'oliva
200 g de mongetes cuites
200 ml del suc
Per la picada:
2 alls
30 g ametlles torrades
julivert
1 bitxo
sal
Preparació:
Tallar el ventre a trossos grans, enfarinar-lo i fregir-lo en una cassola. Afegir-hi la ceba tallada petita i quan estigui rossa, incorporar el vi blanc. Una vegada el vi s'hagi evaporat afegir el tomàquet ratllat i la nyora. Coure el sofregit fins que es vegi brillant.
Mentrestant saltejar els bolets amb una mica d'oli i incorporar-los al sofregit. Afegir les mongetes junt amb el suc de mongetes i un got d'aigua. Deixar que bulli 5 minuts i afegir-hi la picada. Coure tot junt 5 minuts més.