dimarts, 17 de febrer de 2015

Espaguettis integrals amb tomàquet secs i olives negres

Ingredients:
400 g d'espaguetis
250 g de tomàquet triturat
100 g de tomàquet secs amb oli
2 cullerades d'olives negres
1 cullerada de tàperes
1 gra d'all
oli d'oliva
1 bitxo petit
orenga
julivert
sal
Preparació:
Sofregir el tomàquet triturat amb l'all i el bitxo i afegir-hi els tomàquets secs tallats a trossets. Coure-ho tot junt durant uns 10 minuts.
Mentrestant treure'ls-hi els pinyols a les olives, barrejar-les amb les tàperes i afegir-les al sofregit de tomàquet juntament amb el julivert i l'orenga. Apagar el foc i rectificar de
sal.
Bullir els espaguetis al dente, escórrer-los i barrejar-los amb la salsa. Servir-los amb parmesà ratllat.