dissabte, 9 de maig del 2015

Carbassons farcits amb arrós

Ingredients:
3 carbassons mitjans
80 g d'arròs
150 g de carn picada barrejada
1 gra d'all
1 ceba
4 cullerades de salsa de tomàquet
6 cullerades de formatge ratllat
comí
canyella
pebre vermell dolç
sal i pebre
3 cullerades d'oli d'oliva
Preparació:
Bullir l'arròs amb sal durant 15 minuts, escórrer i passar-lo per aigua freda.
Rentar els carbassons i tallar-los en 3 o 4 troncs. Buidar-los amb l'ajuda d'una cullereta de buidar i escaldar-los amb aigua bullent amb sal durant 3 minuts a 5 minuts.
Pelar la ceba i l'all i picar-los. Sofregir-los en una paella amb oli durant 5 minuts. Afegir-hi la carn picada i coure-ho fins que canvií de color. Incorporar el tomàquet i la polpa del carbassó picada i coure-ho 6 minuts més. Afegir-hi l'arròs i condimentar amb sal, pebre i les espècies.
Omplir els trons de carbassó amb aquesta preparació, empolvorar amb el formatge ratllat i gratinar-los al forn.