dilluns, 25 de maig de 2015

Crema suau d'espàrrecs

Ingredients:
500 g d'espàrrecs verds
1 patata grossa
1 porro
1 ceba
1 l d'aigua
sal i pebre
oli ´d'oliva verge
Preparació:
netejar els espàrrecs, tallar-los a trossos descartant les parts més dures. reservar algunes puntes per decorar.
Netejar el porro i tallar-lo a rodanxes- Pelar i trossejar la patata. Bullir-los amb un litre d'aigua salada durant 15 minuts.
Mentrestant tallar la seva en juliana i sofregir-la en una paella amb dues cullerades d'oli durant 5 minuts. Afegir-hi els espàrrecs, salpebrar i coure-ho 10 minuts més. Abocar-ho a l'olla amb les verdures i coure-ho 5 minuts més.
Un cop cuit batre les verdures fins que quedi una crema fina.
Decorar la crema les puntes dels espàrrecs saltejades amb una mica d'oli.