dilluns, 23 de novembre de 2015

Arrós de sèpia i bolets

Ingredients:
400 g d'arròs bomba
400 g de sèpia
200 g de bolets (trompetes i camagrocs)
1 ceba
1 pebrot verd
1 tomàquet
2 grans d'all
1 rajolí de conyac
julivert
sal i pebre
oli d'oliva
Preparació:
Sofregir la sèpia salpebrada, neta i tallada petita amb oli d'oliva. Un cop daurada afegir-hi la ceba i el pebrot verd tot tallat petit. Quan estigui ben ros afegir-hi  el tomàquet, l'all picat, el rajolí de conyac i rectificar de sal. Donar unes voltes i quan el tomàquet estigui cuit afegir-hi els bolets. Deixar reduir el suc i incorporar l'arròs, donar unes voltes i posar-hi 1 l d'aigua calenta. Comprovar si esta bé de sal. Coure-ho durant uns 20 minuts i servir-lo empolvorat amb julivert picat.