dilluns, 23 de novembre de 2015

Pastis de mousse de taronja




Ingredients pel pa de pessic:
2 ous
75 g de sucre morè
75 g d'avellanes o ametlles moletes
30 g de Maizena
1/2 sobre de llevat
Per la mousse:
400 g de nata muntada
400 g de Quark
150 g de sucre
3 cullerades de pols per fer taronjades (Tang)
Per cobrir:
250 ml de suc de taronja natural
1 cullerada de Tang
2 cullerades de sucre
1 paquet de Tortenguss (Lidl)
Preparació  del pa de pessic:
Batre els ous amb el sucre fins que s'espesseixi, afegir-hi les avellanes i la Maizena barrejat amb el llevat. Posar la massa dintre un motlle de 24 cm de diàmetre i coure-ho durant 20 minuts a 180 graus.
Deixar-ho refredar.
Preparació de la mousse:
Barrejar el Quark amb el sucre i el Tang. Posar en remull la gelatina amb aigua freda, escórrer-la i desfer-la ràpidament a foc suau. Afegir-la al Quark sense deixar de remanar i incorporar-hi la nata muntada. Abocar la mousse al motlle.
Preparar el Tortenguss segon les instruccions del paquet substituint l'aigua per el suc de taronja.
Abocar-ho a sobre de la mousse i deixar-la refredar a la nevera.

Es pot servir tallat de forma tradicional o fer porcions amb l'ajuda d'un cilindre.