dimecres, 11 de novembre de 2015

Lasanya d'albergínia a la parmesana

Ingredients:
2 albergínies grans
250 g de tomàquet
3 mozzarelles fresques
1 bossa de mozzarella ratllada
fulles d'alfàbrega
100 g de parmesà ratllat
sal i pebre
orenga
oli d'oliva
Preparació:
Tallar les albergínies a làmines fines longitudinals, salar-les, regar-les amb una mica d'oli i coure-les al micro-ones fins que estiguin toves.
Pelar i tallar els tomàquets a trossos i coure'ls durant uns 10 minuts a foc en una paella amb una mica d'oli. Aromatitzar-los  amb una mica d'orenga.
Tallar la mozzarella a rodanxes fines i muntar la lasanya posant una base d'albergínia en una safata d'anar al forn i anar alternant capes d'albergínies, una cullerada de pesto, salsa de tomàquet, parmesà ratllat i rodanxes de mozzarella.
Acabar amb una capa de tomàquet, cobrir-la amb la mozzarella ratllada gratinar-ho al forn.