dimecres, 25 de novembre de 2015

Triangles de poma i dues salses

Ingredients:
8 fulles de pasta filo
2 pomes
canyella en pols
1/2 llima
90 g de mantega
70 g de sucre
40 g de sucre glaç
Per les salses:
65 g de xocolata negre fondant
80 g de xocolata blanca fondant
120 ml de nata liquida
100 ml d'aigua
Preparació:
Pelar les pomes i partir-les a quarts, retirar el cor i tallar-les a làmines. Rallar la pell de la llima .
Barrejar en un bol 30 g de mantega fosa, el sucre, la ratlladura de la llima, 1 culleradeta de canyella i afegir-hi la poma.
Fondre la resta de la mantega a foc suau. Tallar les fulles de pasta filo en tires de 10 cm d'amplada. Posar una mica del farcit de poma en un extrem de les tires de pasta filo i doblegar-la en triangles. Pintar-les amb una mica de mantega i coure-les al forn a 190 graus durant 15 minuts fins que la massa estigui daurada.
Preparació de les salses de xocolata:
Desfer la xocolata negre amb 60 ml de nata i 50 ml d'aigua al microones.
Repetir lo mateix amb la xocolata blanca.
Servir els triangles empolvorades amb sucre glaç i les salses de xocolata