dimarts, 23 de febrer de 2016

Milfulls de llobarro

Ingredients:
1 suprema de llobarro per persona
4 patates grosses
1 cop de vi blanc
1 got de brou de peix
julivert
3 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de Maizena
sal i pebre blanc
Preparació:
Rentar les supremes de llobarro i partir-los en dos.
Pelar les patates, tallar-les en rodanxes de 1/2 cm de gruix, posar-les en una plata de forn, untar-les amb oli i salpebrar-les. Coure-ho al forn uns 25 minuts a 200 graus.
Per fer la salsa dissoldre la Maizena amb el brou de peix i guardar. Apart posar en un cassó el vi blanc i coure-ho fins que redueixi, afegir-hi la barreja anterior remenant durant 5 minuts i posar-hi el julivert.
Col·locar les supremes de llobarro salpebrades i una mica d'oli en una plata i coure-les al forn preescalfat durant 10 minuts a 200 graus.
Muntar el plat posant 2 rodanxes de patata com base al plat, a sobre mitja suprema de llobarro alternant amb una altra capa de patata i peix acabant amb una patata a sobre i regar el conjunt amb la salsa que havíem preparat.