dimarts, 9 de febrer de 2016

Pit de pollastre farcit d'espinacs, pebrot i formatge de cabra


Ingredients:
1 pit de pollastre per persona
100 g de formatge de cabra
100 g de formatge d'espinacs
1 pebrot vermell gran
150 g de tomàquet ratllat
1 ceba mitjana
1 patanaga
1 grà d'all
una copeta de vi blanc
0li d'oliva verge
sal i pebre
fil per lligar
Preparació:
Escaldar els espinacs durant tres minuts amb aigua i sal i escorre'ls. Escalivar el pebrot, salar-los i tallar-lo a tires.
Obrir els pits de pollastre (us ho pot fer la pollastrera), estendre'ls sobre la taula, salpebrar-los i farcir-los amb els espinacs, el pebrot i el formatge de cabra. Enrotllar-los i lligar-los.
Col·locar els pits de pollastre en una cassola antiadherent amb una mica de oli i enrossir-los per totes les bandes a foc viu. Retirar-los de la cassola i reservar-los.
Sofregir la seva, l'all i la pastanaga tot tallat a dauets en el mateix oli, (afegir-ne si és necessari) i quan estigui daurat, afegir-hi el tomàquet i la sal. Quan el sofregit comenci a brillar afegir-hi el vi, reduir-lo a foc viu i passar-ho ple col·lador xinès.
Tornar a posar la salsa obtinguda i els pits de pollastre a la cassola i deixar-ho coure a  tot junt foc mitjà durant uns 30 minuts.
Emplatar i servir.