dilluns, 7 de març de 2016

Lliz, Toni and James convidats d'honor

Aquí estem una altra vegada amb els nostres convidats. Aquest cop la Liz i en Toni de Anglaterra i en James americà de Califòrnia. Els hi hem ofert un menú amb tot de platets de productes típics de la nostra terra, carxofes arrebossades, bunyols de calçots amb salsa romesco, cullereta  de remenat de botifarra negre amb ceba tendre, un altre cullereta de salmó amb alvocats i tàperes (bé, això no és típicament català però es molt bo), com a plat principal, una paella marinera i per acabar crema catalana. Per acompanyar el cafè una coca de llardons.
No cal dir que van estar super contents, la llàstima és que en James i en Toni van haver de marxar de seguida perquè tenien un compromís i es van perdre un dels millor moments de les nostres trobades culinàries, la sobretaula!
Avui només pengem les fotos ja que la majoria dels plats ja els havíem fet.