dilluns, 4 d’abril de 2016

Milfulles de poma i panses


Preparació:
3 fulles de pasta Brick rodones
2 pomes vermelles
1 cullerada de panses de Corint
1 vaset de moscatell
suc de 1/2 llimona
1 cullerada de mantega
200 g de nata per muntar
1 culleradeta de sucre de vainilla
60 g de sucre glaç
Preparació:
Pre-escalfar el forn a 180 graus.
Posar les panes en remull amb el moscatell.
Rentar les pomes i partir-les en quarts, traient el cor i tallar-les en làmines fines. Posar-les en un bol i ruixar-les amb suc de llimona.
Tallar cada fulla de Brick en 6 triangles, pintar-les amb mantega fosa i posar-les en una plata de forn. Coure-les durant 3 minuts.
Muntar la nata amb el sucre de vainilla i reservar-la en la nevera.
Per muntar el plat posar un triangle a la base, empolvorar-lo amb el sucre glaç, col·locar  a sobre unes làmines de poma, unes panses escorregudes i una mica de nata amb l'ajuda d'una manega pastissera amb el broquet arrissat. Repetir 3 vegades més acabant amb un triangle empolvorat de sucre glaç.