dilluns, 4 d’abril de 2016

Llobarro rostit amb calçots i tomàquet confitat

 
Ingredients:
4 suprema de llobarro
8 calçots nets
200 g de tomàquets madurs
2 alls
1 branqueta de farigola o orenga
oli d'oliva
sucre
sal i pebre
Preparació:
Tallar els calçots a trossos de 5 cm i  posar-los en una cassola amb una mica d'oli sal,  2 cullerades de cafè de sucre i cobrir-los d'aigua. Coure-les fins que l'aigua s'hagi evaporat.

Escaldar els tomàquets, pelar-los, retirar les llavors i tallar-los a trossets. Coure-les amb 3 cullerades soperes d'oli , els alls pelats, una culleradeta de farigola o orenga, una punta de pebre molt i sal. Deixar-ho coure molt lentament fins que sigui com confitura. Si queda una mica d'àcid afegir-hi una mica de sucre.

Salpebrar les supremes de llobarro i coure-les en una paella antiadherent molt calenta amb unes gotetes d'oli. Començar per la part blanca i passat uns 2 minuts quan ja estiguin daurats, tombar els filets i deixar-los coure 3 minuts més per la part de la pell.

Disposar les supremes en els plats calents amb els calçots i els tomàquets calents confitats.