dimecres, 27 d’abril de 2016

Brotxeta de rap i llagostins

Ingredients:
450 g de llom de rap sense pell
8 llagostins
8 tomàquets xerry
1 pebrot verd
1 cebeta
oli d'oliva verge
1 culleradeta  de mostassa
2 cogombrets amb vinagre
sal i pebre
Preparació:
tallar els lloms de rap a daus una mica grans, pelar els llagostins, rentar els tomàquets i el pebrot i tallar-lo a quadrats , pelar la ceba i separar les capes. En el cas que siguin molt grans, tallar-les per la meitat.
Muntar les brotxetes alternat els daus de rap amb els llagostins i les verdures, salpebrar-ho i coure-les a la planxa durant uns dos minuts per cada banda.
Preparació de la salsa:
batre en un bol 4 cullerades d'oli amb la mostassa. Escórrer els cogombrets, tallar-los ben finets i afegir-los a la preparació anterior.
Amanir les brotxetes i servir-les.