dimecres, 27 d’abril de 2016

Estofat de pèsols i carxofes


 Ingredients:
400 g de pèsols frescos sense baina
4 carxofes mitjanes
1 ceba
100 g de pernil salat a daus
oli d'oliva verge
sal
Preparació:
sofregir la ceba amb el pernil i quan estigui rossa afegir-hi les carxofes netes i tallades a quarts. Saltejar-ho tot junt durant uns minuts i afegir-hi dos gots d'aigua. Quant les carxofes estiguin al dente, incorporar els pèsols i deixar-ho coure tot junt fins que els pèsols estiguin tendres. Afegir-hi aigua en el cas de que sigui necessari.

3 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Amb uns pèsols com aquets, jo també sortiría
pitant, a dinar com ho fà un amic méu pintor,
han de ser deliciosos.
Que bé menja l'Eduard, poguen degustar aquestes
receptes...!!!
Jo i els meus menjerem quasi igual de bé, doncs
provaré de fer-los, aquets pèsols, ja us diré
com han quedat.... Bon profit !!

Unknown ha dit...

Sóc la filla de cal pintoret de Matadepera, que està plè de pobres i arruinats, es venen els autos, els barcos i també passen l'ITV, ara els ha donat pels pesols que són baratos i atipen, aquesta recepta teva, pinta molt bé,intentarèm copiarte-la amb el teu permís.

"Dolors Marta Inge" ha dit...

I tant que la pots copiar, aquesta i totes les que vulguis per això les penjem a internet, per que les copi tothom que vulgui!

Bon profit!