dimecres, 27 d’abril de 2016

Pavloves amb fruïts vermells

Ingredients:
4 clares d'ou
1 pessic de sal
125 g de sucre glas
1 culleradeta de Maizena
60 g de xocolata per cobertura
250 g de fruïts vermells ( poden ser congelats)
4 cullerades de sucre
20 g de mantega
Preparació:
Batre les clares  amb la sal d'ou entre 8 o 10 minuts afegint el sucre en 2 o 3 vegades. Quant ja estiguin fortes, incorporar-hi la Maizena tamisada suaument fent moviment evolvents.
Tallar la xocolata a daus i fondre-la al bany maria o al microones, vigilat sempre que no es cremi, i deixar-la a temperar.
Pre-escalfar el forn a 190 graus, repartir la merenga en a la placa de forn folrada amb paper sulfuritzat, formant uns cilindres i aixafant-los fent un buit al mig. Abocar la xocolata fosa per sobre i remenar-ho amb un escuradents per barrejar-ho.
Coure les merengues durant uns 5 minuts i baixar la temperatura a 110 g, continuar la cocció durant uns 45 min. més i deixar-ho refredar.
Rentar el fruïts vermells i saltejar-los en un cassó amb el sucre i la mantega durant uns 2 minuts i repartir-ho a sobre de les pavloves.