dimecres, 20 d’abril de 2016

Conill amb mel i farigola

Ingredients:
1 conill tallat a trossos
4 patates
1 ceba
2 grans d'all
3 cullerades de mel
1 culleradeta de pebre dolç vermell
sal
1 got de xeres dolç
unes branquetes de farigola
oli d'oliva
Preparació:
Rentar i eixugar el conill i posar-lo en un recipient.
Barrejar la mel amb el pebre dolç i la sal i pintar els talls de conill amb aquesta barreja i
reservar.
Pelar els alls i tallar-los a làmines. Pelar la ceba i tallar-la a juliana. Pelar les patates i tallar-les a rodanxes. Daurar l'all en una paella amb una mica d'oli, afegir-hi les patates i la ceba, salpebrar-ho i saltejar-ho tot junt durant 5 minuts .Col·locar-ho en una plata d'anar al forn i posar el conill a sobre. Repartir la farigola per sobre i coure-ho al forn
pre-escalfat a 180 graus durant 35 a 40 minuts. A mitja cocció regar-ho amb el xeres i donar la volta als talls de conill.