dilluns, 9 de maig de 2016

Hamburgueses amb salsa "tonnata"

Ingredients:
400 g de carn de vedella picada
200 g de carn magre picada
1 ceba petita
1 ou
un grapat de fulles de rúcula
sal i pebre
Per la salsa:
250 g de tonyina amb oli
100 g de ricotta
1 cullerada de tàperes
oli d'oliva verge
Preparació de les hamburgueses:
Tallar la ceba petita i saltejar-la durant uns minuts en una paella amb oli.
Tallar finament part de la rúcula i barrejar tots els ingredients amb la carn. Formar unes hamburgueses i fregir-les per les dues bandes en una paella amb oli fins que estiguin daurades.
Preparació de la salsa:
Triturar tots els ingredients i servir les hamburgueses acompanyades de la salsa.

1 comentari:

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Gràcies Fernando, estem escantades de tenir un nou seguidor tant entusiasta com tu. Desitgem que d'ara en endavant puguis gaudir de moltes de les nostres receptes.