divendres, 13 de maig del 2016

Lluç amb salsa de coco

Ingredients:
4 lloms de lluç de 200 g
1 porro petit
1 ceba tendre
1 xili dolç
400 ml de llet de coco
1 trosset d'arrel de gingebre
1 culleradeta de ratlladura de pell de llima
oli d'oliva verge
sal i pebre
pebre rosa
Preparació:
Tallar el porro i la ceba a rodanxes fines i ofegar-les en una cassola amb un raig d'oli d'oliva. Quan estigui tova afegir-hi el xili dolç, el gingebre trossejat, la ratlladura de llima i la llet de coco. Incorporar-hi el peix salpebrat i coure-ho a foc lent durant 5 o 6 minuts fins que el lluç estigui cuit. Decorar-ho amb el pebre rosa.

2 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

El meu enviat especial, m'ha recomenat aquest lluç
amb salsa de coco, l'he llegit amb ganas, y amb molta gana.
Fá molt bona pinta, i crec que un cop que el faci, ( cal dir
que mai em sortirà tan bó com a vosaltres) segur que serà
d'alló més deliciós.
Només em resta felicitar aquest trio de cuineres, i que coneixer
va ser un gran plaer.

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Gràcies Fernando. Estem encantades amb els teus comentaris!
Aquest lluç és molt fàcil de fer i estava realment bó.