dimecres, 4 de maig de 2016

-Tallarines amb carxofes

Ingredients:
300 g de tallarines
4 - 5 carxofes
3 pastanagues petites
2 cebes tendres
3 alls tendres
50 g de nous pelades
el suc de 1/2 llimona
1 branca de julivert
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Netejar les carxofes, treure les fulles més dures i tallar-los a octaus. Posar-los amb aigua i llimona.
Pelar les pastanagues i tallar-les a dauets. Netejar la ceba i els alls i tallar les primeres en juliana i els alls en rodanxes.
Saltejar les pastanagues amb una mica d'oli durant 5 minuts fins que es daurin. Retirar-les i afegir les cebetes i els allets. Continuar la cocció fins que comencin agafar color i retirar-les. Afegir una mica més d'oli i incorporar les carxofes escorregudes, saltejar-les uns minuts fins que estiguin daurades. Incorporar la resta de les verdures i saltejar tot junt 1 minut.
Bullir la pasta amb abundant aigua salada fins que estigui al dente. Escórrer-la i servir-la amb les verdures, les nous trossejades i unes fulles de julivert.

1 comentari:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Assabentat pel meu correu especial, m'acabo de llegir aquesta
recepta, d'un plat que menjo regularment, Les Tallerines,
es molt semblant a com jo mateix les preparo, peró els tocs
de "DELICATESSEN" que vosaltres li doneu, aquets jo no els
incloïa, a partir d'ara ho faré com vosaltres.
Moltes gracies.