dilluns, 10 d’octubre de 2016

Broquetes de rap i gambes amb salsa de préssec


Ingredients:
2 cues petites de rap
8 llagostins
1 manat d'espàrrecs
1 capsa de tomàquets cherry
2 préssecs
1 llimona
3 cullerades d'oli
sal i pebre
1 branqueta de julivert
Preparació:
Rentar els tomàquets i tallar-los per la meitat. Rentar els espàrrecs i tallar-les parts més tendres a trossos d'uns 4 cm. Pelar les gambes i treure'ls-hi el budell. Treure l'espina del rap i tallar-ho a daus.
Muntar les broquetes alternant el peix amb les verdures, salpebrar-ho i coure-les a la planxa amb una mica d'oli.
Preparar la salsa amb els préssecs pelats i tallats a trossos. Triturar-los juntament amb la raspadura d'una i el suc de mitja llimona, les 3 cullerades d'oli i el pebre i la sal.
Servir les broquetes amb la salsa de préssec i empolvorar-les amb el julivert picat.

1 comentari:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Dolors,Marta,Inge; Una brotxeta, aquesta, que m'ha sobtat la salsa de prèssec. Un mar i camp que deu casar molt i molt bé.
Moltes gràcies Dolors, Marta i Inge, per compartir aquestes receptes.
Salutacions¡¡ :O)