dimecres, 5 d’octubre del 2016

Inici temporada 2016-2017

Estimats seguidors i seguidores, ja heu tornat tots de vacances? Suposo que si. L'estiu ja  ha acabat tot i que les temperatures no ho demostrin. Tant debò refresqui i plogui aviat. Trobem a faltar els bolets!!!!!!

Com ja haureu apreciat, fa tres mesos que hem desaparegut del mapa i no hem penjat res al blog des de finals de Juny. Hem de dir però, que durant aquest període hem aprofitat  molt bé el temps. Entre d'altres coses, al mes de juliol vam està una setmana a Suècia convidades, juntament amb el nostre convidat permanent, l'Edu,  a casa del Stig, el nostre fidel seguidor suec. A sigut una experiència fantàstica, tant humana, com paisatgística i ja no diguem culinària!   ja que a el Stig li agrada també molt la cuina.
Mirarem de fer-vos un petit reportatge del viatge.

Per un altre banda us hem de comunicar que a partir d'ara canviarà una mica la regularitat amb la que fins ara hem anat penjant els nostre menús ja que des de el més d'agost estem tots jubilats i lo primer que hem fet a estat apuntar-nos al IMSERSO!!!!, la qual cosa vol dir que al disposar de més temps lliure passarem més temps  fora, però no patiu, continuarem fent les nostres trobades cuinaries però, com ja hem dit, no amb la mateixa regularitat.

Aleop! comencem nova temporada. Esperem que gaudiu de les nostres propostes.