dimarts, 15 de novembre de 2016

Crema de poma amb canyella

Ingredients:
2 pomes
30 g de mantega
10 g de Maizena
100 g de sucre
400 ml de nata
canyella molta
120 g de xocolata negra fondant
Preparació:
Pelar la poma, tallar-la a quarts i treure'ls-hi el cor. Saltejar-les amb la mantega, cobrir-les amb aigua i coure-les durant 15 minuts fins que estiguin toves.
Triturar la fruita amb la Maizena, el sucre, la nata i una culleradeta de canyella fins obtenir un puré fi. Coure-ho durant uns minuts fins que espessi. Repartir-ho en gots i deixar-ho refredar.
Fondre 80 g de xocolata al bany Maria, afegir-hi la resta i continuar la cocció sense parar de remenar fins que la xocolata estigui desfeta. Retirar-la i esperar fins que estigui tèbia.
Posar la crema de xocolata en un biberó de cuina i dibuixar una xarxa a sobre d'un paper sulfuritzat (paper de forn). Deixar-la refredar a la nevera. Decorar la crema amb la xocolata i empolvorar amb la canyella. Opcionalment amb la magrana.