dimarts, 15 de novembre de 2016

Pollastre amb bolets i carxofes

Ingredients:
1 pollastre de corral tallat a octaus
2 cebes
1 pastanaga petita
3 tomàquets petits
1 raig de conyac
400 g de bolets variats
3 carxofes
oli d'oliva
sal i pebre
Per la picada:
1 carquinyoli
6 ametlles torrades
1 all
julivert
1 gotet de vi ranci
Preparació:
Rentar el pollastre, secar-lo i salpebrar-lo. Fregir-lo en una cassola amb oli d'oliva fins que estigui daurat. Retirar-lo.
Tallar la ceba i la pastanaga a dauets i sofregir-ho en el mateix oli i quan hagi agafat color, afegir-hi el tomàquet ratllat, remenar, afegir el conyac i  i deixar-ho coure fins que el sofregit brilli.
Incorporar el pollastre una altra vegada a la cassola i cobrir-ho amb aigua. Coure-ho tapat durant  45 minuts.
Mentrestant netejar els bolets i tallar-los petits. Netejar les carxofes i tallar-les a octaus. Salar els bolets i les carxofes, fregir-los per separat amb una mica d'oli i incorporar-ho a la cassola del pollastre.
Fer la picada amb tots els ingredients, abocar-la al pollastre i coure-ho 10 minuts més.