dimarts, 15 de novembre de 2016

Coca de pasta de full amb botifarra i pera

Ingredients:
1 làmina de pasta de full
2 botifarres de perol
4 peres blanquilla
30 g de mantega
Preparació:
Estirar la pasta de full fins deixar-la a un gruix de 0,5 mm. Tallar 4 rectangles 12x16 cm.
Posar-los en una plata per anar al forn, i amb una forquilla punxar-los al centre, per evitar que pugi la pasta.
Treure la pell de les botifarres de perol i posar-les 5 segons al microones perquè es desfacin una mica. Distribuir-les al damunt de la pasta de full, deixant un marge d'un centímetre a les vores.
Pelar les peres, tallar-les a quarts i fer làmines fines, col·locar-les al damunt de les botifarres, com si es tractés d'un pastis de poma.
Coure-les al forn a 180 graus durant uns 20 minuts. Quan faltin 5 minuts pintar les peres amb la mantega clarificada.