dilluns, 16 de gener de 2017

Filets de llobarro amb patata i ceba

Ingredients:
1 filet de llobarro per persona
500 g de ceba
500 g de patata
cebollí
oli d'oliva
sal i pebre negre
cibulet o julivert
Preparació:
Pelar les cebes i coure-les a foc lent amb 3 cullerades d'oli fins que es caramel·litzin. Triturar-les fins obtenir una textura de compota. Reservar
Pelar i tallar les patates a rodanxes, fregir-les i escórrer-les sobre un paper absorbent.
Tallar cada filet de llobarro per la meitat, salpebrar-los i coure'ls sobre una planxa calenta 2 minuts per cada costat amb una mica d'oli
Triturar el cibulet amb oli d'oliva.
Muntar el plat col·locant la meitat d'un filet de llobarro a sobre una base de patata i una de ceba, cobrir-ho amb l'altre meitat del filet, fornejar-ho durant 5 minuts a 180 graus i servir-ho amb l'oli de cibulet.