dilluns, 27 de novembre de 2017

Canelons de bolets variats


Ingredients:
500 g de bolets variats
1 ceba
2 grans d'all
1 paquet de canelons
5 g de tòfona
50 g de farina
50 g de mantega
1/2 l de llet
Nou moscada
cibulet
oli d'oliva
pebre blanca
sal
formatge per gratinar
Preparació de la beixamel:
Desfer la mantega en una paella, afegir-hi la farina sense deixar de remenar i quan comenci fer bombolles incorporar la llet, la sal i la nou moscada. Remenar-ho fins que s'espesseixi.
Preparació:
Netejar els bolets i tallar-los petits. Pelar i tallar la ceba a dauets. Posar oli en una paella, sofregir la ceba fins que estigui transparent i afegir-hi els alls picats. Quan hagi agafat color afegir-hi els bolets i coure-ho uns 10 minuts. Lligar-ho tot amb unes cullerades de beixamel.
Bullir les plaques de canelons amb aigua abundant segons les instruccions del paquet.
Un cop cuites posar-les en un bol amb aigua freda. Escórrer-les i col·locar-les sobre un drap sec. Repartir el farciment sobre les plaques, enrotllar-les i col·locar-les en una plata d'anar al forn. Cobrir-les amb la resta de la beixamel (en el cas que s'hagi espessit massa la beixamel, afegir-hi una mica més de llet). 
Empolvorar amb el formatge i gratinar-ho.
Decorar els canelons amb tires de tòfona i cibulet.