dilluns, 27 de novembre de 2017

Pastis de citrics

Ingredients pel pa de pessic:
150 g de farina
150 g de sucre
4 ous
Ingredients per la cobertura del pastis:
2 taronges
2 aranges
150 ml d'aigua
50 ml de suc de taronja
50 ml de suc del llima
75 g de sucre
3 fulls de gelatina
Preparació de pa de pessic:
Batre els ous amb el sucre fins que dobli el volum i afegir-hi la farina tamisada.
Coure-ho al forn a 180 graus durant 25 a 30 minuts.
Una vegada tallada per la meitat, serveix per dos bases de pastis.
Preparació de la cobertura del pastis:
Posar els fulls de gelatina en remull amb aigua freda. Fer un almívar bullint els 150 ml d'aigua amb els sucs i el sucre uns 3-4 minuts. Fora del foc afegir-hi la gelatina hidratada i escorreguda i remenar fins que es dissolgui. Afegir-hi la pell de llima ratllada i deixar-ho in-fusionar durant 10 minuts.
Pelar les taronges i les aranges i treure'ls-hi la pell blanca i deixar els grills pelats.
Humitejar una mica la base de pa de pessic amb l'almívar i col·locar els grills alternant els de taronja i aranja i cobrir-ho amb l'almívar. Reservar-ho a la nevera.