dimecres, 20 de juny de 2018

Daurada amb salsa de safrà

Ingredients:
4 supremes de daurada
2 cullerades de brandy
100 ml de nata liquida
16 brins de safrà
unes ametlles picades
1 carbassó
1 pastanaga
1 all
1 ceba
oli d'oliva
sal, pebre
julivert
Preparació:
Escalfar el forn a 180 graus. Pelar i picar la ceba ben fina i saltejar-la a foc lent amb 2 cullerades d'oli durant 10 minuts. Afegir-hi una cullerada d'ametlla picada i els brins de safrà. Coure-ho un minut, afegir-hi el brandy i pujar la intensitat del foc fins que es redueixi l'alcohol. Incorporar la nata liquida, salpebrar i coure-ho tot junt a foc lent durant uns 8 minuts. Triturar la salsa i reservar.
Tallar les verdures a juliana i saltejar-les en una paella amb 3 cullerades d'oli i la dent d'all picada durant 5 minuts.
Netejar el peix, salpebrar-lo i posar-lo en una plata de forn amb una mica d'oli i coure-ho durant uns 8-10 minuts.
Servir la daurada amb les verdures i la salsa.