dijous, 20 de setembre de 2018

Wraps amb salsa

Ingredients:
1 pastanaga
1 remolatxa cuita
unes fulles d'enciam
1 cogombre gros
1 alvocat gran
1 pera ferma
suc de llimona
fulles d'alfàbrega
Per la salsa:
1 cullerada de soja
1 culleradeta de miso blanc
1 culleradeta de gengibre fresc
1 gra d'all petit
1/2 cullerada de mel
3 cullerades d'aigua
Preparació:
Tallar la pastanaga, la remolatxa, l'alvocat i la pera a juliana. Ruixar-ho amb una mica de llimona.
Tallar el cogombre sense pelar a lo llarg amb una mandolina a làmines fines.
Col.locar 6 làmines a sobre del marbre superposant-les una mica.
Repartir a sobre les fulles d'enciam i i les verdures, la pera i les fulles d'alfàbrega a tires. Regar-ho amb una mica de salsa i enrotllar-ho amb cura. 
Servir-los amb la salsa sobrant