dilluns, 15 d’octubre del 2018

Filets de bruixa amb patates i pebrot escalivat


Ingredients:
100 g de bruixa per persona
500 g de patates
1 pebrot vermell escalivat
3 grans d'all
1 bitxo
50 ml d'oli d'oliva
sal i pebre
julivert i oli d'oliva
Preparació:
Netejar els galls (bruixa) tallats a filets.
Escalivar el pebrot.
Pelar les patates, tallar-les a làmines o daus i fregir-les en una paella amb oli d'oliva i reservar.
Tallar els alls a làmines i daurar-los a poc a poc en una paella amb una mica d'oli juntament amb el bitxo. Afegir-los a les patates, salpebrar-ho, afegir-hi la picada de julivert i coure-ho durant 5 minuts.
Salpebrar els filets de bruixa i enrossir-los en una planxa o paella amb una mica d'oli.
Posar les patates en el plat i col·locar els filets de bruixa al damunt i decorar-los amb el pebrot tallat a tires.

3 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Un plat de "BRUIXA" prou apetitós, y, sens dubte, deliciós...
m'agradará fer-lo.
Moltes gracies, Dolors,Marta Inge.

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Sí,realment ho és. Fàcil i bó.
també et recomano els galets. Són una mica més elaborats però estaven boníssims.

Fernando Font de Gayà ha dit...

Doncs miraré de fer-los un dia d'aquets, prometo informar dels resultats.