dilluns, 28 de gener de 2019

Fesols amb musclos i carxofes. Aquesta recepta és del blog de la cuina de la mare



 Ingredients:
400 g de fesols cuits. Poden ser de pot
600 g de musclos
1 ceba gran
1/2 porro només la part blanca
5 carxofes
2 tomàquets ratllats
1 cullereta de pebre vermell dolç
120 cc de vi blanc
1 got d'aigua
sal, pebre
oli d'oliva verge
Preparació:
Obrir els musclos posant-los al foc en un pot. Quan ja siguin oberts guardar l'aigua i treure'ls de la closca guardant alguns per decorar el plat.
En una cossola amb oli sofregir la ceba i el porro tallat ben fi. Quan estigui sofregit afegir-hi el vi i deixar-ho evaporar a foc viu.
Incorporar les carxofes pelades i tallades a trossos i seguidament el tomàquet ratllat i el pebre vermell. Al cap de 2 o 3 minuts afegir-hi els musclos sense la closca, els fesols cuits i el líquid dels musclos passat per un colador i el got d'aigua. Deixar-ho coure fins que les carxofes estiguin al dente. Es por afegir-hi aigua en el cas que fos necessari. Col·locar la resta de musclos per sobra i servir ben calent.