dijous, 25 d’abril de 2019

Crema d'espàrrecs amb broqueta de gamba

Ingredients:
2 manats d'espàrrecs verds
1 patata mitjana
1 porro
1 ceba
sal i pebre
oli d'oliva
1 gamba cuita per persona
1 llesca de pa torrat
Preparació:
Netejar els espàrrecs, treure'ls-hi la part més dura, trossejar-los i guardar les puntes per la broqueta. Bullir les puntes d'espàrrecs durant 3 minuts i reservar-les 
Netejar el porro i tallar-lo a rodanxes. Pelar i tallar la ceba i la patata a trossos.
Saltejar-ho tot junt en una olla amb un rajolí d'oli durant 5 minuts i afegir-li 1 l d'aigua salada i coure-ho durant 15 minuts. Triturar-ho, afegir-hi una mica de pebre i sal si és necessari.
Muntar la broqueta amb les puntes dels espàrrecs, el pa tallat a daus i la gamba pelada.