divendres, 22 de novembre de 2019

Copa de crema de taronja

Ingredients per la crema:
350 ml de llet
250 ml de suc de taronja
150 g de sucre
1 tira de pell de llimona
1 tros de canó de canyella
4 rovells d'ou
30 g crocant d'ametlla per decorar
Per l'almívar:
150ml d'aigua
150g de sucre
1 taronja
Preparació de la crema:
Infusionar la llet amb la pell de llimona i la canyella, posar-lo al foc i apagar en el moment que arrenqui el bull. Deixar-la reposar.
Batre els rovells amb el sucre la Maizena i el suc de taronja colat. Afegir-hi la llet colada, tornar-ho a posar al foc fins que bulli sense deixar de remanar.
Repartir-ho en les copes.
Preparació de l'almívar:
Posar a bullir en un pot l'aigua, el sucre i la taronja tallada a rodanxes durant 25 minuts.
Escórrer-la i reservar-la.
Tallar les rodanxes en 4 trossos i repartir-la sobre la crema. decorar-ho amb el crocant d'ametlla.