divendres, 22 de novembre del 2019

Tastets de carbassa

Ingredients::
1/2 carbassa
uns talls de cibulet
1 ceba
100 g de camembert
12  mitges nous
oli d'oliva
Preparació:
Pelar la carbassa i netejar-la. Partir-les de 1/2 cm de gruix. Tallar-les a rodones amb l'ajuda d'una anella de repostería.
Dorar-los en una paella amb 2 cullerades d'oli durant 2 minuts per cada costat. Reservar-les en una plata amb paper absorbent. Salpebrar-les al gust.
Rentar les tiges del cibulet i picar-les.
Tallar la ceba a juliana i caramelizar-la amb una cullerada d'oli uns 15 minuts a foc lent.
Col.locar els cercles  en una font refractaria, posar  a sobre un trosset de formatge Brie, una mica de ceba caramelizada i per finalitzar la mitja nou. Posar-los al forn pre-escalfat a 180 graus durant 2 minuts. Servir-los empolvorats amb el cibulet.