dimarts, 10 de març de 2009

Lluç farcit de xampinyons i gambes

Ingredients:
1 lluç de 1/2 kg obert i sense cap
2 alls
200 g de gambes
200 g de xampinyons
50 g de bacó el suc d'una llimona
1 got de vi blanc
oli d'oliva
sal
Preparació:
Trocejar el bacó, picar fi l'all i fregir-ho en una paella. Afegir els xampinyons tallats a làmines fines, les gambes pelades i un raig de vi blanc. Salar al gust. Farcir el lluç amb aquest preparat. Posar 2 cullerades d'oli d'oliva en una plata de forn, col.locar el lluç damunt, ruixar amb oli i la resta de vi blanc. Posar al forn precalentat a 180 graus i coure-ho durant 20 minuts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es una recepta molt sensilla i crec que fàcil de fer. Gràcies. Innovaré el meu menú setmanal.
Imma