dimarts, 5 d’abril de 2011

Pèssols de Blanes amb botifarra negre

 
Ingredients:
1 kg de pèsols molt tendres
150 g de cansalada
200 g de porro picat
1 gra d’all
20 fulles de julivert
100 ml d’oli d’oliva verge extra
100 ml de vi ranci
150 ml d’aigua mineral
36 cebetes de platillo
200 g de botifarra negre
sal i pebre negre

Preparació:
Posar a coure al vapor les cebetes amb pell durant 10 minuts. Quan estiguin fredes, pelar-les i reservar-les
En una cassola sofregir els daus de cansalada fins que quedin ben daurats.
Posar el porro i les cebetes, continuar el sofregit uns 5 minuts més a foc suau i salpebrar-ho. Afegir-hi l’all i el julivert picats i deixar-ho coure 1 minuts més.
Incorporar el vi ranci i deixar-ho reduir completament.
Afegir-hi els pèsols i l’aigua. Apujar el foc, salar-ho i quan arrenqui el bull tapar la cassola i deixar-ho coure durant 3 minuts a foc suau.
Just abans de retirar la cassola del foc , afegir-hi la botifarra tallada a daus.

1 comentari:

Roger ha dit...

GRÀCIES! HO PROBARÉ AVUI MATEIX I JA US DIRÉ COM HA SORTIT...